12 april 2007

På gräsplanerna intet nytt







Vaktis passade på att utföra några arbeten på Anfield Road under kvällens kvartsfinal i Champions League.




Visst tråkade det till sig rejält på Anfield men det var väl inte helt oväntat. Även om PSV kunnat ställa upp med ordinarie elva hade de knappast räckt till mot ett Liverpool i medvind. Nu är det dock slut på sötebrödsdagarna när Chelsea väntar i semin. Men de senare har å andra sidan mycket i skallen just nu - vittring på ligaseger samt FA-cup till helgen. Ska Liverpool räcka hela vägen och befästa sin position som det segerrikaste laget i Mästarcupen/Champions League? Inte så värst högt odds menar jag.

Milan skärpte till sig och visade att gammal är äldst även om Bayern naturligtvis gjorde ett tappert försök med målvaktsnestorn Kahn. Men inte ens en sydtysk Nick Nolte look-a-like hjälpte när gamle målspottaren Inzaghi balanserade på offsidelinjen. Utan att ha sett hela matchen verkade aldrig Milans avancemang hotat och semin mot United blir sannerligen något att se fram emot!


På hemmaplan drar det ihop sig för FF att möta Brommapojkarna på just hemmaplan. Två lag som sjuder av självförtroende efter första omgångens bataljer - men på Fredrikskans har väl inte nykomlingarna något att hämta?

Inga kommentarer: