21 november 2005

Dags för DVD-upphandling!

Den här veckan är det äntligen dags för Seinfeld säsong 5 och 6! Säsong 5 bjuder på tidlösa klassiker som The Lip Reader, The Cigar Store Indian, The Conversation, The Pie (med Poppie - den "aptitretande" hygiengastronomen) och The Raincoats Part 1 & 2 där Jerry hånglar loss under Schindler's List och den alltid härligt pensionärsoptimistiske pessimisten Morty Seinfeld börjar kränga regnkläder med Kramer!
Säsong 6 krutar på med bland annat The Mom and Pop Store, The Switch (Kramers mamma och förnamn uppenbaras, vilket torde få nördvattnet att rinna till för de flesta) (en timmes klippshow har väl möjligen förlorat något av sitt sammanfattande greatest hits-skimmer i DVD-mediet), Highlights of 100, The Beard (George dumpar en tjej för att hon är flintskallig - sjävbiografiskt material från herr David månne?) och The Understudy som grand finale med en skadad Bette Midler och entré av en viss J. Peterman!
Det här borgar för goda timmar i DVD-fåtöljen men den som inte nöjer sig med det kan ju alltid gödsla ut lite extraklöver på gåvoboxen för att kunna avnjuta de båda säsongerna med ett "handskrivet" manus i handen och en puffskjorta (piratskjorta) över bringan.
Tillsammans med några pavor glögg har vi något att värma oss med till sjunde säsongen av Simpsons har USA-release den 13:e december. Denna gång kommer härligheten i en Marge-box av samma typ som säsong 6!

Inga kommentarer: